Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Egypt a Jordánsko mají klíč k míru 2009.

Egypt a Jordánsko mají dobré vztahy se svými spolubratry Araby na společných hranicích a nic jim nebrání otevřít hranice, jak směrem do části Kanánu Gázy od Egypta, tak i směrem do Jordánska. Jordánsko i Egypt jistě mohou lépe zabezpečit potřeby Arabské menšiny a jistě jim i lépe rozumí v jejich potřebách. K tomu není nutné neustále šikanovat Stát Izrael a nutit ho , aby zaměstnával Araby na svém území a oni na oplátku cestou domů mu vyhodily celé bloky civilistů do vzduchu. To si může myslet jen blázen. Proto celá infrastruktura se musí oddělit od Izraele a celá se napojit beze zbytku na Egypt a Jordánsko. Ať žije Mír  Arab k Arabovy. Nebuďme proti přirozenosti :  rovný rovného si hledá a vrána k vráně sedá. 

Tak už zase chytračíme a začínáme se dostávat do pozice významného hráče v prodeji flintiček a různých hraček pro dospěláky. To je si myslím celkem v pořádku, ale není v pořádku kam ty zbraně dodáváme a kam ty vlastně zbraně opravdu jdou. Jsou jasná rozhodnutí OSN a její vůle společně vystavit embargo vývozu zbraní do regionů, kde by vývoz  a dodávka mohla být zneužita ve prospěch teroristických skupin ala= AL-Kajda + muslimské teroristické bratrstvo, Hizbaláh, Hamas,Fatah apod.a jejich prostřednictvím božím bojovníkům AL Qus.

Proto se nemůžeme dočkat míru, protože se různě, různé teroristické frakce vyzbrojují a nebo šmelí se zbraněmi z Evropy a přitom se rozsívá nenávist ke Státu Izrael a jeho lidu v jejich pro ně svaté zemi.

To je nutné respektovat(země je svatá)  tak jako respektuje doufám, že dočasně zatím Stát Izrael dohody z Oslo (oselské dohody Í Á IÁ) a čeho, že se dočkal já se ptám? Dočkal se , jak se říká za dobrotu na žebrotu a nebo ještě jinak: po zásluze dobrý skutek je zlem potrestán.

 

Raket a teroristických útoků na Izraelské děti, starce a vdovy toho(zla) se dočkal stát Izrael. 12000 raket dopadlo na území státu za osm let. Tolik ran nedostal ani Londýn a ani Německo, když spojenci bombardovali civilní Německé obyvatelstvo viz. Drážďany apod. asi to byl  lidský správný krok, jak tvrdili spojenci ve zbrani.  Já si to nemyslím byl  to sprostý  zločin na civilním obyvatelstvu a porušení úmluvy práv občanů v době války na  Německé národnosti.    

 

Jeden nobelovsko plechový návrh na mír na Blízkém východě (Arabském poloostrově).Někdo chce svůj stát no prosím! Někdo chce mít mezinárodně uznané hranice no prosím!Někdo chce žít neustále se sousedem ve válce tak říkám NE. Někdo chce používat dětí jako námezdních vrahů a neváhá ty děti vyučovat jak někomu podřezat krk tak říkam to je zločin. Někdo má starost, jak   bude zásobovat svoje obyvatelstvo a jak bude při tom souseda terorizovat s pumovými atentáty tak říkám NE. A ten někdo je Hamas a Fatah apod.

Někdo chce na ukradeném území Judea a Samaří i Gáza co patří synu člověka a jeho království vybudovat stát tak říkám třikrát NE a běda tomu a tisíckrát běda tomu národu, co na dědictví od (B) něco takového uskuteční.Proklínám takový národ a to 77 krát sedmkrát.

 

Co brání někomu v naplnění svého teroristickému snu o ukradeném územi a vybudování na něm svého státu  Arabům. Mají svoji autonomii a ani tu neumějí využít ve prospěch míru a neustále si na něco stěžují jejích aparát stojí jednu miliardu dolarů ročně a o dalších prostředcích darovaných různými státy ani nemluvím a kde jsou se ptám ty dolary a eura. Určitě ne u chudých Arabů, sirotků, vdov, ale na různých kontech jejich nenasytných pohlavárů. Arabové chtějí cestovat přes Izrael a přitom mu škodit oni chtějí otevřít hranice a proč ne do Jordánska a Egypta Každý ať se stará sám nikdo nebude dělat nikomu maminku! Hned vysvětlím proč ?

 

Návrh pro mě   na Nobelovu cenu za postup k dosažení MÍRU.

 

Není přirozeným partnerem  Arabům Arab  no jistě že je. Jordánsko a Egypt má hranice s Arabskou zatím autonomii s Judea i Samaří. U Egypta je to v pásmu Kanánu sice malá hranice , ale je možno čile obchodovat. U Jordánská je úsek o dost větší tak obchod, zásobování může vést Arabská atonomie, jak na stranu Egypta tak i na stranu Jordánska. Určitě vlády Egypta a Jordánska pomůžou s tím co chtějí od Izraele to znamená otevření hranic a zadarmo je krmit i s tou jejich teroristickou bujarou skupinou maskovaných zelenou punčochou. No a když to bude zelený Arabský autonomii málo tak Egypt má dost veliká území a i Jordánsko není malý tak by rozšíření směrem do Egypta , či Jordánska neměl být takový problém, vždyť jde o bratry Araby  a o tom ten mír přece je ne??

Stanek (Fanuel)

Autor: Frantisek Stanek | úterý 20.10.2009 1:30 | karma článku: 15,05 | přečteno: 1377x
  • Další články autora

Frantisek Stanek

Sláva Ukrajině! 5784::::2024 Sláva USA 5784::::2024

Tak po dlouhé době míru a spolupráce zase troška napětí! Evropa slušná kolonie po roce 1989=2024. ++ No není to legrace! Tak je i dnes vidět horizont změn, i přes cenzuru: Je jen otázkou času než to Evropa pochopí!

27.2.2024 v 2:23 | Karma: 0 | Přečteno: 4x | Diskuse| Politika

Frantisek Stanek

Tak hned Česká vláda v popředí pozornosti EU. 2022

Máme takový obraz a ten fakt není hezký, že jsme kverulanti. Ovšem nová vláda s tím jak se popasovala s náporem azylantu z Ukrajiny. Tedy klobouk dolů. Otázka vždy bude znít. Jestli pro dobrotu zas nepřejdeme na žebrotu.

3.7.2022 v 18:26 | Karma: 0 | Přečteno: 29x | Diskuse| Politika

Frantisek Stanek

Nejsem mamánek soudruha Babiše ..Křetinského.. Bakali 1989::2022

Ale jestli to cenzore uznáš za vhodný v rámci demokracie svobody slova tak to nesmázneš. Ovšem tady demokracie neplatí tady platí jen miliardy. Moje parketa sociálně..lidsko..právní rozměr. Mezinárodní pakt 1976.

14.5.2022 v 2:52 | Karma: 0 | Přečteno: 28x | Diskuse| Politika

Frantisek Stanek

Vánek nebo vítr, či vichřice radostné jaro je zde. 2022

Všichni se ptáme, kde radost zůstane. Zda v kapradí, kde se neztratí. A nebo někde jinde třeba na planetě LINDE.

22.3.2022 v 22:49 | Karma: 0 | Přečteno: 28x | Diskuse| Poezie a próza

Frantisek Stanek

Poezie jako forma cenzury 2022 v České republice. 2022

Poezie moje milá je. Má to však háček, otevíráček. Tak jak pohádka je v ve střetu zájmů, já se chovám jak decimelka bláznů Ano v narkóze, lze snad přidat háček. Ale přece, to vidíme všichni, kolaborace je náš rádce. Lidé bděte 022

17.3.2022 v 23:27 | Karma: 0 | Přečteno: 19x | Diskuse| Poezie a próza
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Nejdřív spor o Green Deal. Sliby politiků pak převrátila umělá inteligence

26. dubna 2024  5:42,  aktualizováno 

Tématu Green Dealu a jeho možné revize se věnovali kandidáti pro volby do Evropského parlamentu v...

Velitelé jsou svině, moji rotu zničili. Ukrajinci hasí průlom v Donbasu

26. dubna 2024  14:54

Premium Zatímco Rusové rozšiřují průnik kolem strategicky položeného městečka Očeretyne, Ukrajinci řeší,...

USA a Čína musí být partnery, řekl Si. Blinken mu vyčetl podporu Ruska

26. dubna 2024  13:10,  aktualizováno  13:45

Ve vztazích mezi Čínou a Spojenými státy zůstává mnoho problémů. Musí ale být spíše partnery než...

KOMENTÁŘ: Byrokracie s vízy? Přitvrdíme. Jak Česko zařízlo studenty z ciziny

26. dubna 2024

Premium Nenápadná úřední klička zásadně zkomplikovala život zahraničních studentů v Česku. Stát ještě...

  • Počet článků 689
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 956x
Založili jsme s přáteli občanské sdružení s názvem odborové sdružení A.Právo.Na podporu řešení pracovních a mezi lidských vztahů,z pohledu občanských a lidských práv.A to práva vymahatelného.Z pohledu ústavy a zákonů, včetně práva mezinárodního k Bohemia.cz

Seznam rubrik