Frantisek Stanek

Vláda všeumělů a rádoby odborníků,,ANO"2012

3. 12. 2012 13:29:52
Je zvláštním způsobem určeno trvání vlády! Jednou je to 118 a podruhé je to 101...hlasů parlamentní většiny. Po třetí nebude již nic. Jen vláda socialismu a komunismu. Pod taktovkou sociálního státu. Vedeného politickými stranami ČSSD A KSČM. Ta posledně jmenovaná má nejen červené ruce ale tu pravou má i modrou.

Vláda se potácí v nesmyslech všeho druhu.....Trošku ji zachránila ta lihová aférka, která stála několik desítek lidských životů. To že se pančuje tvrdý alkohol již několik desítek let od roku 1989 je jasné.... Zisk je zisk a tak alkoholový baroni v čele s ,,AGROFERTEM" by udělali nejlépe, kdyby ten zlořád spálili. V nějaké bioelektrárně.

Je velmi zajimavé jak dnešní opozice ČSSD A KSČM mlátí do vládního uskupení. Složeného jak jinak?? Zase ze socialistů a komunistů. To by nebylo ještě tak zlé!! Zlé je až ta skutečnost, že si rozdělili sféry vlivu v krajích a okresech. Zlé je to, že mladí lidé po vyučení neseženou práci, protože nikoho nezajímá kdo kde dělá a zda tedy státem vynaložené prostředky na vzdělání se vrátí!!

Vzdělání je zboží a přesto stát chrlí nové vzdělance... středních i vysokých škol....Chrlí učně, středoškoláky a vysokoškoláky za moje ale i tvoje peníze!! A výsledek ?? Úřad práce a ,,STOKA DROG"!§. Změnu nabízí fa. ,,FASIS" ....KTERÁ MÁ PODNIKATELSKÝ BYZNYS PLÁN.

A ten zní: Ani jeden učeň na ulici ani jeden středoškolák, či vysokoškolák bez možnosti si najít zaměstnání. K tomu potřebuje fa ,,FASIS" jen jediné!! Změnu dnešního systému státu od socialismu a komunismu. K vyspělé demokracii a vzniku nové ústavy založené na univerzálních občanských i lidských právech. Z pohledu mezinárodního práva.

Stanek Frantisek Fanuell

Autor: Frantisek Stanek | karma: 11.12 | přečteno: 1085 ×
Poslední články autora