Co je fašismus = fašistický stát. ,,ANO" 2012

Hitlerova i Stalinova demokracie se opírala o socialismus a komunismus. V obou případech se demokracie scvrkla ve frašku o dvou dějstvích. V tom prvním ději se odehráli podivné námluvy. Říkejme tomu tajné dodatky ,,Pakt= Ribentrop  § Molotov"!!   Jejich hlavní význam spočíval v genocidě Polského národa. No, že to nebylo milostné spojení dvou socialismu je nasnadě. Ten první se opíral o socialismus po stranické linii NSDAP a vyvraždění ,IZRAELE"! A ten druhý chtěl ovládnout celou Evropu ale to mu nestačilo...on skrz komunistickou stranu vraždil nejen ,,IZRAEL"  ale i svůj vlastní národ ve své vlastní zemi.

Znovu se ptám?? Co dělaly západní demokracie 1933-1938 aby zabránily jak rudému tak i hnědému moru na kabátě demokracie??? Nic !! Obětovali malé ČESKOSLOVENSKO 1938 v domění, že zachrání světový ,,MÍR" a prokáží tím demokracii právo na život.

Opak byl pravdou!! Tím že demokracie ukázala svoji slabou tvář, tak přesvědčila bolševického agresora o své všemohoucnosti. To že západní demokracie nepadla a nejsme součástí třetí říše není zasluha,,EVROPY". Ale vyspělé demokracie USA. Spojené státy Americké jasně stály a stojí na straně svobody a univerzálních občanských i lidských práv. Včetně těch politických.

Dnes je potřeba vidět, že jsou tyto svobody rozšířené hlavně na politická práva. Píše se 2012  a v Evropě zavládl nejen restaurovaný socialismus s komunismem ale i islámský fašismus. Tento fašismus vrazil klín do demokracie, skrz mešity  a sleduje jen svoje sobecké cíle. Na kterých chce obnovit dávnou tužbu islámu......,,ISLAMIZACI" Evropského prostoru.

 

Levicovým snílkům předestírám opětovný pesimismus s optimismem v lepší zítřky!! S fašismem socialismu a komunismu, ale i s fašismem islámského práva šária. Podstatné dnes je, že s  islámským právem šária se  roztrhl pytel. Zároveň je  příznačné pro fašizující slabou demokracii, že podléhá teroristické vášni islámu.

Evropa a její neschopnost správně a včas vyhodnotit pud sebezáchovy, tak se stane snadnou kořistí islámu. Což se bude i negativně promítat  do života lidu Evropy. Dále si všimněme práva šária??? Podporuje a nebo alespoň částečně souhlasí  s demokracii západního světa?? Ne nepodporuje!! Ale ani nemůže souhlasit pro svoje teroristicko- islamo-fašistickou ideologii. Co to ideologie  je  a co znamená pro demokraci víme všichni,  návštěvníci, základní, střední a nebo vysoké školy reálného socialismu 1945-2012.

Stanek Frantisek Fanuel

Autor: Frantisek Stanek | čtvrtek 13.12.2012 10:44 | karma článku: 14,91 | přečteno: 963x
  • Další články autora
  • Počet článků 689
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 956x
Založili jsme s přáteli občanské sdružení s názvem odborové sdružení A.Právo.Na podporu řešení pracovních a mezi lidských vztahů,z pohledu občanských a lidských práv.A to práva vymahatelného.Z pohledu ústavy a zákonů, včetně práva mezinárodního k Bohemia.cz

Seznam rubrik