Kde domov tvůj!! ,ANO"2012

ŠKROUP A TYL velikání naší kultury...Dali nám odkaz jak se vcítit, mít rád svoji zem.  Svou  vlast. Naše nesmyslné vlády od roku  1989 nás naučily pravý opak. Nenávidět vše, co naše generace vytvořily, co nám bylo drahé a milé. Jedná se hlavně o spojení rodin versus ústavní péče  ...  sociálního zabezpečení občanů  v jim nezaviněné finanční tísni. Naše vlády si rády hrají na svém písečku plném různých korupčních skandálů. Nic by se nestalo, kdyby jsme všechny členy vlády od roku 1989-2012 pozavírali a jejich majetek byl vyvlastněn.

Náš domov je a asi brzo bude někde pod mostem a nebo v zologické zahradě. Hospodářská politika státu nás odkazuje na další a další škrty v sociální oblasti. To je ,,OUT",  ,,IN" bude, až všechna socialismem a komunismem prohnilá ministerstva vyspělá demokracie zruší bez náhrady. A zůstane jen jedno, vlastně dvě!!

A to na vládní úrovní pouze  odbor  ,,STÁTU" a  hlavně odbor ,,kapitalizace státní rezervy". Ty to instituce dohlédnou na propojení mezi vládou a kraji jako jediném nositely státní správy. Obce a místní správa se bude řídit jen selským rozumem v přímé zavislosti na nové Ústavě bez socialismu a komunismu.

Lid našeho státu se potýká s tak velkým zadlužením, že splátky jsou rozbuškou sociálního klidu. Stát to řeší dalším a dalším dluhem.  Takový stát je ale fašistickým, jelikož úpírá svému lidu univerzální občanská i lidská práva.  Včetně práva na politickou nezávislou činnost různých stran, jak jinak, než bez státní cenzury. Situace je dnes  tak kritická, že nový ústavní pořádek není jen nutností, ale je i základní položkou má ,,dáti"/ ,,dal"!! To znamená, že bez vyspělé demokracie není možné hospodářsky prosperovat...není možné tvořit bohatsví státu ....to jest i bohatství lidu. Řekněme všem tam na hoře.....dost bylo zlodějůůů......dost bylo KLAUSE a HAVLA.

Stanek Frantisek Fanuel

 

Autor: Frantisek Stanek | pátek 14.12.2012 13:03 | karma článku: 11,26 | přečteno: 723x