Frantisek Stanek

Česko bude ti ,,Ouzko" ANO2013

22. 01. 2013 13:29:03
Tak se nám oportunismus i socialistické nesmysly vrátily do politiky. Zeman versus kníže pán! A naštvaný lid se chápe různých příležitostí, jak se vyrovnat s realitou. Jaká je to realita?? Velmi rychle řečeno bordel na všechny strany. Ani Národní fronta by se nemusela stydět za prapor věrnosti ,,Velkému občanskému sněmu, který se konal 19.1.2013 v ,,Národním domě na Vinohradech. Ono obráceně řečeno reálný socialismus od roku 1962 zapustil v naši zemi tradici, která je živená sametem po roce 1989.

Socialistický revanš v hábitu občanských iniciativ ve smyslu Holešovské výzvy je příkladnou ukázkou nepochopení reality. Jen bych namátkou vybral nesmyslné body z pohledu vyspělé demokracie. On Musolini měl taky demokracii, Hitler jak by smet, stejně tak Franco ani nemluvit.

1) Nevrácení církevního majetku ukradeného zločineckou Komunistickou stranou 1945. Viz. Benešovy dekrety.

2) Zrušení politických stran.

3 )Referendum na všechno.

4 )Přímá demokracie v neparlamentní demokracii.

Abych to dal do nějakého jednotného rámce tak si musíme uvědomit, že kdo chce zrušit demokracii, která se opírá o politické strany tak je ,,FAŠISTA," viz. Hitlerovské Německo, fašistická Itálie. On soudruh Stalin měl taky demokracii a to komunistickou, založenou na znárodnění všeho a všech. Co je společné těmto demokraciim??

Společným jmenovatelem je vytěsnění politických stran z veřejného života a nabídnout občanům systém vlády bez politických stran. Což znamená koncentrák národům!! Politické strany a parlamentní demokracie, včetně prezidentského systému demokracie je pro tyto fašizující státy úhlavním nepřítelem.

Ve smyslu občanských svobod, abychom jsme si rozuměli, jim nejde o demokracii. Jde o skupinové lokální zájmy diktované jednotlivci z různých občanských iniciativ. Podstatou těchto zájmů je byznys bez kontroly občanů a politika založená na různých zájmech místních skupin, které s demokracií nemájí nic společného. V ústavách vyspělých demokracií se píše,, My lid" a pak následuje výčet svobod založených na univerzálních občanských, lidských ale i politických právech, které jsou nadřazeny nad státní moc ve smyslu ,,Lid je stát a stát je lid".

Stanek Frantisek Fanuel

Autor: Frantisek Stanek | karma: 12.57 | přečteno: 825 ×
Poslední články autora