Okamura T. a Bárta V. ,,ANO" 2013

21. 03. 2013 12:16:45
Senátor T. Okamura a poslanec parlamentu ČR Víťa Bártů se hledali až se našli. Jeden se dostal do senátu jen tím, že se zviditelnil v cestovní kanceláři, kterou mediálně zastupoval tak proč s tím obličejem ukřivděného mladíka nevstoupit na kolbiště ,,mafiánské politiky. Reklama to byla řádná a zadarmo!! Jsem přesvědčen, že jeho nástup do politiky je zahalen lží a zlobou z nenaplněné ambice stát se prezidentem ČR. Kdo vysoko míří rychle padá. U Víťi Bártů je konstelace hvězd obdobná...synek vystudoval policejní akademii a společnost pojal tak, že v rámci jim vytvořené strany si ,,stát" ošéfuje. Co čert nechtěl, média a stateční redaktoři na špionské praktiky přišli a WW vevverky, jak říkají mafiánské straně prostí lidé se rozdrobyly na stranu LIDEM. Stranu který nikdo nevolil. Jaká to úžasná demokracie.

Demokracie a cenzura v našem státě se dostává do role pohunka zkorumpované vlády. Dnešní vláda složená ze tří rádoby politických stran Lidem, TOP 09, a ještě ODS se dostává do mezinárodní izolace. Je to dáno i tím, že náše zahraniční politika jde ode zdi ke zdi. Na jednu stranu Palestinské velvyslanectví neexistujícího státu a doma pro změnu rasová segregace menšin v 21 století. Co to s tou demokracii je??

Rada Evropy pro lidská práva v únoru 21.2013 náš stát mimo jiné odsuzuje za nerespektování a dodržování občanských i lidských práv, včetně práv dětských a politických. Rasová segregace to je posun někam k Jihoafrické Republice za Nelsona Mandeli. Evropská politická scéna nehodlá tohle akceptovat. Naše vláda z moci úřední o skutcích v ČR, které napadá Rada Evropy pro lidská práva, cudně mlčí. A proto veřejnost není pravdivě informovaná. Proč asi!!

Pravděpodobně soudí, kde není žalobce, tak tam není soudce. Ovšem to se přepočítala. Lid v našem státě díky internetu je propojen a informovanost není svázána státní moci. Zatím se daří odrážet snahy některých politických stran veřejnou službu FACABOOKU a dalších médii kontrolovat, ale to se ji nepodaří. Vyspělá demokracie a nový světový řád založený na totálním zákazu socialismu a komunismu, včetně chudého asociálního státu, je výzvou 21 století. Jen stát bohatý a ústavně komformní ve smyslu univerzálních občanských práv a svobod, je schopen výzvy dneška ustát.

Na druhou stranu naše vláda není schopna prosadit nic, co by bylo v souladu s mezinárodním právem, na základě opčního protokolu. Mezinárodního paktu o občanských i lidských právech z roku 1976--1992-Senátor Okamura a poslanec Bárta připravuji rošádu (revoluci hehheh) 7.4.2013 od 13 hod. u sv. Václava pod vocassem. Punktují iniciativy, hromy blesky sesílají. Sami se nestydí, lžou a vytvářejí falešné naděje prostého lidu.

Na Andreje Babiše a jeho politické hnutí ,,ANO"2011 se zaměřil poslanec Bárta s hloupými obviněními (chleba..rohlíky..bioplynky. hheheh), jak ubohé a průhledné. Každý ví že cenu určuje trh a nabídka s poptávkou. Na rozdíl od slabých mezd bývalé firmy ABL. Ostuda se neda přejmenovat.

T.Okamura zase dělá revoluci v ulicích a snaží se ohlupovat lid. Prý nemáme přímou demokracii je slyšet demagogicky na jeho spanilých cestách. Já se ptám a prazident byl volen jak?? Prý nemáme referendum?? A co zákon o referendu místně příslušně. ?? Ten máme. Tak co nemáme dle Okamury ?? Prý odvolatelnost politiků hehh. Jo dáme do referenda odvolatelnost, na naše nedemokratické poměry, jak směšné. To by jsme s naši mentalitou nedělali nic jiného, než odvolávali, kde koho.

Prý nemáme prezidentský systém vlády, ano to nemáme protože to by se musela legálně změnit ústava. Máme ovšem zastupitelskou demokracii od roku 1918, no a co Okamuro. Japonsko zas nemá boha v podobě císaře hehhe. A dělba moci mezi moci zákonodárnou, výkonnou a soudní by se musela vybalancovat do rovnováhy. Kdo by to dělal ?? Okamura a jeho samozvanci!! Tak to radši ,,HARAKIRI".

Jen se obávám, že s kořalou na ,,HRADĚ " bezzemkem Zemanem to nepůjde. Už jsme jednoho měli ss.Gotvalda. Jak to dopadlo víme.Tak co chce Okamura?? Jen rozeštvávat lid....naznačit očekávání a sám na bídě lidu zbohatnout.

Stanek Frantisek Fanuel

Autor: Frantisek Stanek | čtvrtek 21.3.2013 12:16 | karma článku: 11.69 | přečteno: 912x

Další články blogera

Frantisek Stanek

Sláva Ukrajině! 5784::::2024 Sláva USA 5784::::2024

Tak po dlouhé době míru a spolupráce zase troška napětí! Evropa slušná kolonie po roce 1989=2024. ++ No není to legrace! Tak je i dnes vidět horizont změn, i přes cenzuru: Je jen otázkou času než to Evropa pochopí!

27.2.2024 v 2:23 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 3 | Diskuse

Frantisek Stanek

Tak hned Česká vláda v popředí pozornosti EU. 2022

Máme takový obraz a ten fakt není hezký, že jsme kverulanti. Ovšem nová vláda s tím jak se popasovala s náporem azylantu z Ukrajiny. Tedy klobouk dolů. Otázka vždy bude znít. Jestli pro dobrotu zas nepřejdeme na žebrotu.

3.7.2022 v 18:26 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 29 | Diskuse

Frantisek Stanek

Nejsem mamánek soudruha Babiše ..Křetinského.. Bakali 1989::2022

Ale jestli to cenzore uznáš za vhodný v rámci demokracie svobody slova tak to nesmázneš. Ovšem tady demokracie neplatí tady platí jen miliardy. Moje parketa sociálně..lidsko..právní rozměr. Mezinárodní pakt 1976.

14.5.2022 v 2:52 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 28 | Diskuse

Frantisek Stanek

Vánek nebo vítr, či vichřice radostné jaro je zde. 2022

Všichni se ptáme, kde radost zůstane. Zda v kapradí, kde se neztratí. A nebo někde jinde třeba na planetě LINDE.

22.3.2022 v 22:49 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 28 | Diskuse

Další články z rubriky Politika

Jiří Žamboch

Prokazatelně lživý titulek o spotřebitelské náladě:

Titulek Seznam Zprávy: "Blbá nálada ustupuje, Češi se cítí ekonomicky nejlépe za tři a půl roku" znamená, že autor neumí napočítat do tří (let). Důkazem jeho lživosti jsou přitom informace přímo z článku.

29.3.2024 v 9:14 | Karma článku: 21.94 | Přečteno: 291 | Diskuse

Michal Sabó

Nechte nám Mrazíka! Proč Češi stále milují Rusko a staré časy?

Česká veřejnost je rozdělena na dvě poloviny. Jedna podporuje Ukrajinu, druhá si stojí za Ruskem. Co vede lidi k hájení tyranie?

29.3.2024 v 6:45 | Karma článku: 20.36 | Přečteno: 760 | Diskuse

Jiří Žamboch

Putinovo dnešní vojenské srovnání NATO a Ruska záměrně kulhá.Situace Ruska je o dost lepší

Dnešní srovnání NATO Putinem dalším chytrým Putinovým tahem.Prohlášení "Rusko vydává desetkrát méně na obranu než Spojené státy, tak je ruský útok na NATO nesmyslný." má ukolébat veřejnost evropských členů NATO.Je to však jinak.

28.3.2024 v 20:10 | Karma článku: 15.68 | Přečteno: 414 | Diskuse

Jan Pavelec

ČR má se svým upoceným pojetím liberalismu 200 let zpoždění.

Podle Listiny základních práv a svobod se Česká republika nesmí vázat na jakoukoliv výlučnou ideologii či náboženské vyznání, a podle Ústavy má být státem sociálním, nikoliv (neo)liberálním.

28.3.2024 v 15:50 | Karma článku: 14.99 | Přečteno: 253 | Diskuse

Jan Bartoň

Přichází nový věk – volíme mezi tragédií a realismem

Pan Václav Vlk starší uveřejnil skvělý komentář k současné mezinárodní situaci pod titulkem Přichází nový věk tragédie. Abychom předešli tragédii, musíme zvolit realismus.

28.3.2024 v 10:00 | Karma článku: 29.95 | Přečteno: 673 | Diskuse
Počet článků 689 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 956

Založili jsme s přáteli občanské sdružení s názvem odborové sdružení A.Právo.Na podporu řešení pracovních a mezi lidských vztahů,z pohledu občanských a lidských práv.A to práva vymahatelného.Z pohledu ústavy a zákonů, včetně práva mezinárodního k Bohemia.cz

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Velikonoce 2024: Na Velký pátek bude otevřeno, v pondělí obchody zavřou

Otevírací doba v obchodech se řídí zákonem, který nařizuje, že obchody s plochou nad 200 čtverečních metrů musí mít...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...