ČSSD A KSČ-(M) ve vládě A.Babiše. ,,ANO" 2011

Politika dnešních dnů je směšná a úsměvná. Roztrhl se pytel s různými hnutími a staré politické strany se chovají, jako v pubertě. Jedno hnutí ÚSVIT chce nalákat voliče na nesmysly, protože nikdy nebudou mít ,,moc" to změnit. Druhé hnutí ,,ANO" 2011, chce nalákat voliče na byznys plán, koupit celý mediální trh včetně volných osobností. Program bude, jak jinak, jak přes kopírák z politických stran, které jsou zde od roku 1989. Nic nového pod sluncem. Ovšem co je nového na kapitálu je síla, která chce koupit politiku, jako podnik, či hračku. 

A. Babiš je politik a byznysmen, jeho záměr je jistý. Tím záměrem je ovlivnit politiku, nejenom lidskými zdroji, ale i kapitálem. Což mě ani nepřekvapuje. Co mě ale zaráží, je neschopnost dosavadních politických stran ukázat na nerovnost ostatních politických stran, či hnutí. Na nepoměr mezi možnostmi kapitálu A. Babiše a ostatními subjekty, které nejsou finančně tak silné.

 

Tohle je pak jasně nefér hra a může se A. Babiš tisíckrát zaklínat, že začínal od nuly. Není tomu tak. Nemluví pravdu! 

Nezačinal od nuly, začínal se silným kapitálem na tehdejší poměry 3 miliony dolarů od USA banky  1992-93. Ale i to mu pomohlo, že se sešel po rozdělení s V. Klausem a V.Mačiarem a tak ukoval svůj byznys plán při rozdělení ČESKOSLOVENSKA.  Platí  zásada (i.dnes) ...bez peněz do hospody nelez: a nebo bez známosti do byznys plánu nelez :))oo

Staněk František Fanuel 

Autor: Frantisek Stanek | čtvrtek 27.6.2013 12:43 | karma článku: 14,91 | přečteno: 577x