Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

honzajaka

27. 2. 2010 12:04
Mám

pocit že pan Cibulka může teď nadávat jen sám sobě, v roce 1989 když se porcoval státní medvěd, tak mohl své bývalé prátele z disentu požádat, aby mu zařídili nějaký šikovný flek cenou za to je ovšem semletí systémem, to mu nebylo dost nóbl, dneska už může leda dělat šaška v politických diskusích, ty nejlukrativnější fleky už jsou dávno obsazené

0 0
možnosti
JM

honzin.cz

23. 2. 2010 12:35
nezklamal

"prularita" ;-D;-D;-D;-DR^;-D

0 0
možnosti
M

marav

21. 2. 2010 14:06
0 0
možnosti
FS

Fanuel

22. 2. 2010 12:19
Re: zdfravím - tak jsem tu myšlenku ještě rozvinul

V;-D

0 0
možnosti
K

krosita

21. 2. 2010 8:52
bohužel

to svinstvo je tu už zakořeněnoa výsledken jsou zjevové typu paroubka, topolánka, ratha apod.

0 0
možnosti
FS

Fanuel

21. 2. 2010 9:20
Re: bohužel

Zdravím, přesně tak. Proč občané myslím ty normální chápou politiku prozatimní nepoloitické vlády p. Fischera kladně?? Proto-že mluví normální lidskou řečí a nic neskrývá a o problémech mluví tak jak je cítí. Nejsme cvičený opice a tak nás Parubek, Filip, Havel, Klaus a jiní nepřátelé demokracie nemůžou překvapit. Sami se ale ženou dobrovolně do klece neb lidská snaha je  divokou zvěř zavřít.;-D

Stanek (Fanuel)V

0 0
možnosti
PA

Pepan A2

21. 2. 2010 7:51
Když se Vám zdá těch 5% diskriminačních,

tak se zkuste zamyslet, jak by to vypadalo v parlamentu bez nich. Teď je tam nějakých pět stran a horko těžko se dohodnou. Bez toho limitu by jich tam bylo třeba 25 a nedokáži si představit, jak by se domlouvaly. Jo a moc by mě zajímalo, co jste měl na mysli tou horšící se zdravotnickou péčí. Prodlužuje se průměrný věk, naše zdravotnictví má vybavení, o kterém si před dvaceti roky mohlo nechat jenom zdát, ale podle pana Staňka se zdravotnická péče zhoršuje. Jestli máte na mysli těch blbejch třicet korun, tak si zanadávejte na ty, kteří si chodili k lékaři pětkrát týdně jenom změřit tlak a pokecat s jinými do čekárny. Nebo nechat předepsat Acylpirin, protože v lékárně by stál dvacku. Nebo vynadejte těm, kteří se jezdili do lázní jenom rekreovat, zatímco ne jiné, kteří by lázeňský pobyt skutečně potřebovali, se nedostalo. Tam je ten zakopaný pes.

0 0
možnosti
M

marav

21. 2. 2010 8:01
Re: Když se Vám zdá těch 5% diskriminačních,

vy máte základní problém v tom, že jste nepochopil , že neschopnost se domluvit není o stranách - ale o lidech, kteří je prezentují. 25 stran se klidně domluví , pokud bude bez podobných zmetků, co si momentálně hrají na poslance a nechají sebou mávat grázlíky typu Paroubka, Topolánka, Dimuna, Dalíka., Kalouska, Sobotky, Svobody , Bursíka, Filipa atdatd . A o tom to celé je .

0 0
možnosti

J-a-n-a

21. 2. 2010 0:31
Princip diferenciace vs. princip integrace

Tato "diskriminace" rozhodně není apriorní. Cílem voleb není pouze vyjádření politické vůle jednotlivých voličů a pořízení jen zrcadlového obrazu názorových proudů ve společnosti. Výkon státní moci předpokládá schopnost přijímat rozhodnutí.

Doporučuji prostudovat tzv. velký volební nález Ústavního soudu č. 64/2001 Sb. Sic se primárně týká volební reformy provedené zákonem č. 204/2000 Sb., rozebírá a vysvětluje jednotlivé zásady poměrného zastoupení.

0 0
možnosti
FS

Fanuel

21. 2. 2010 5:53
Re: Princip diferenciace vs. princip integrace

Zdravím, schopnost přijímat rozhodnutí? Tak za prvé dnešní nepolitická vláda není schopna samostatně přijmout bez souhlasu polických stran ODS+ ČSSD žádná rozhodnutí v parlamentě a je tak odkázána pracovat jen na základě fugování státu. Rozuměj bez zákonné iniciativy viz Janotův balíček.  Co se týče diskriminace tak té je v naši zemi dost a ani antidiskriminační zákon nic neřeší, protože zde vymahatelnost práva je  slovy nulová. Cílem voleb ve vyspělé demokracii  je zjistit jakým směrem jde vůle lidu to je primární. Sekundární je jev, co se sliby ve volbách?? Snad je každému jasné, že jsme totálně v pr.......... a komu to není jasné tak ani volby nepomůžou. Politika stran ODS+ ČSSD+ KSČ-KSČM je zradou na prosperitě státu a to, že státní moc přihlíží státní korupci a nenechá vydiskutovat občanskou společnost jednotlivé problémy tak to je v kolizi s ústavou a právním státem, který zde na základě těchto bodů není a ani nemůže být viz. rozhodnutí úst. soud.

Stanek (Fanuel)

0 0
možnosti
C

cenzuraslova

21. 2. 2010 0:16
Aby ne , karty jsou už dávno rozdány. O figurkách politiky

nerozhodujete VY, jak si najivně myslíte, ale nejmocnějších pár lidí - kteří mají na nákupy nejen diplomů, nejen médií, nejen průzkumů...co pandémie dobrý ?..:-P

http://louze.blog.cz/0809/elitari-z-bilderberg-group-ovladaji-svet

http://zpravy.idnes.cz/schwarzenberg-se-v-usa-zucastnil-utajeneho-setkani-globalnich-elit-1po-/domaci.asp?c=A080609_000125_domaci_adb

http://www.osud.cz/cs/clanek.php?id=10097

0 0
možnosti
FS

Fanuel

21. 2. 2010 5:41
Re: Aby ne , karty jsou už dávno rozdány. O figurkách politiky

Zdravím, a ještě zbývá dodat na zemi je 8 bank  a ty jsou tak kapitálově svázaný obchodními vazbami, že ovládají celou zemi viz. únor 1948 zakročíme proti spekulantů bylo jedno z nosných hesel v únoru 1948.;-D Dnes viz. Bakala, Pitr, Chodorkovskýj ap. a i RPG.Je jasné, že v té to politice hraje i velkou roli imperiální brouk mandelinka bramborová že!!EU

Stanek (Fanuel)V

0 0
možnosti
K

Kru.El

21. 2. 2010 0:08
Diskriminace?

Komerční média nikomu prostor dávat nemusejí, ČT si pak vybírá strany na základě průzkumů, v kterých má každá strana rovnou šanci včetně pana Cibulky.

0 0
možnosti
T

tosz

21. 2. 2010 0:17
Re: Diskriminace?

ČT není komerční, ale veřejnoprávní televize. Tak ať přiděluje před volbami všem stejně. Už jen ta pětiprocentní hranice je diskriminační a protiústavní. A není tady jen Cibulka, ale i další neparlamentní strany.

0 0
možnosti
VH

Totedyne

20. 2. 2010 23:38
...

Marně hledám důvod, proč by zrovna nějaký Mrkvička, Česnek, nebo Cibulka nás měli dovést k vyspělé demokracii. Nějaké návrhy nových dokonalých zákonů si můžeme přečíst ?

Vyspělá demokracie, to je i o schopnosti politiků spolupracovat v závislosti, jak voliči rozdají karty. Tady si myslím, že má Cibulka dost slabé místo, ale těch slabých míst má mnohem víc.

0 0
možnosti
FS

Fanuel

21. 2. 2010 5:26
Re: ...

Zdravím, je to hlavně o tahu na zdokonalení  a úsporné vedení státu. Cibulka nemůže dělat vše sám. Je spousta mladých lidí nezkorumpovaných systémem a mají i drajf. A co se týče zákonů? Tak je nutné především změnit ústavu a tak zajistit vše z pohledu vyspělé demokracie.To znamená rovná a nekrácená občanská i lidská práva, samozřejmně právně vymahatelná, bez to ho se stát Bohemia.cz neobejde. A je jasné, že žádný kapitál v té to době nebude chtít plnit půjčky státu to za 1. Proto se stát  nechne dopředu, jak v hospodářské oblasti tak i v oblasti občanských práv to za 2.  Bez té to  inventury je zbytečné zákony přijímat a nepomůže to mu ani namlouvání na Blízkém východě tudy cesta nevede (Sýrie, Irán, Sudán, Latinská Amerika, Cuba). Jsme to šašci, co to hrajem na obě strany a nikdo nám tedy nevěří a já se ani nedivím. Obraz státu je odrazem vnitřní společnosti a ta jen sama sobě lže. A kdo lže ten krade.

Stanek (Fanuel) 

0 0
možnosti
S

signoflife

20. 2. 2010 23:16
bohužel pravdivá slova,

není co dodat

0 0
možnosti
  • Počet článků 689
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 956x
Založili jsme s přáteli občanské sdružení s názvem odborové sdružení A.Právo.Na podporu řešení pracovních a mezi lidských vztahů,z pohledu občanských a lidských práv.A to práva vymahatelného.Z pohledu ústavy a zákonů, včetně práva mezinárodního k Bohemia.cz

Seznam rubrik