Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

Kudllanka

1. 4. 2010 21:33
Podle mě to vůbec není o náboženství

Je to o světovládě, je to o tom, že na blízkém východě se zastavil vývoj, ono vůbec Blízký východ a Asie jsou takové nesoucitné krajiny s nesoucitnými obyvately. Stačí se podívat jak zacházejí se zvířaty a s ženami... Islám je otrokářský řád, systémový otrokářský řád, rozpínavý a neslitovný. Musíme se mu postavit čelem se zbraní v ruce a přestat o tom konečně jen planě žvanit.

0 0
možnosti
ZH

Zani

1. 4. 2010 19:13
Fanueli, Fanueli

R^Bylo by to napsané úplně dobře, kdyby si tak nějak neopomenul, kdo to v Rusku ty bombový opasky nosí. Nosej je vdovy, který si "slavná rudá armáda" vyrobila sama. Kdyby mě rusáci vybombardovali rodinu, podřezával bych je na potkání. To by si pak musel psát o nenávistným atheistovi.;-) Viděl jsi někdy fotky Grozného po vyčišťovací akci proti separatistům? Jako Berlín v pětačtyřicátým. A teď se divěj, že se jim ten teror vrací. Tady nemůžu říct jinak , než dobře jim tak. Jak se do lesa volá tak se z lesa ozývá. Rusko je poněkud jinej případ, to není Afghanistán.

0 0
možnosti
K

Kudllanka

1. 4. 2010 21:28
Re: Fanueli, Fanueli

Ale, ale, co to tu meleš za nesmysly, takže za smrt někoho někde v Čečensku je odpovědná třeba tvoje dcera, nebo ty? V tom metru jeli nějací vrahové?  Jsi opravdu přesvědčen o tom, že by ses opásal výbušninou a šel zabíjet cizí děti do škol, nebo do metra? Jdi se léčit .... 8-oRv

0 0
možnosti
D

DanielPuschman

30. 3. 2010 23:27
trefné

"všechna tři náboženství víry (islám, Judaismus,křesťanství) jsou z jednoho kořene Abrhama praotce a Sáry"

...a to je právě ten největší průšvih. :(

Abrahámovská náboženství nám byl čert dlužen.

0 0
možnosti
FS

Fanuel

31. 3. 2010 3:53
Re: trefné

Přesně ten čert nám dluží odpověď, zda jsme si, jako lidi schopni vládnout sami bez pomoci JHVH. Po celá století je lidstvo stavěno záměrně před tuto otázku a odpověď je jasná s čertem to nejde ani náhodou. Proto ty jednotlivé falešné pokusy svést lidstvo na stranu propasti. Ale nastal obrat po dalším falešném náboženství a tím je socialismus. Jeho konec na celé zemi je definitivně u konce a ani restaurace v jednotlivých státech, skrz socialní stát socialismus nezachrání a tudíž lidstvo nemůže zachránit.Je jen jediná naděje a tím je vláda JHVH nad zemí skrze syna člověka a jeho dědictví od (B). Vše směřuje i světová politika k jednomu cíly  a tím je bezpodmínečné sklonění před (B) vůlí. Kdo se bude vzpírat nedočká roku 2018 a v ten den pozná každé koleno zač je toho loket.

Stanek Frantisek FanuelV

0 0
možnosti
S

snaduzdost

30. 3. 2010 18:00
Fanueli, Františku, Staňku,

konečně jsme se k něčemu dobrali. A ony i ty dějiny! Bez toho všeho, čeho se tak hrozíte, a právem! - se mnou to je právě tak, by nedošlo k 08.04. 2010  v Praze  a něco mi napovídá, že to datum bude mít hlubší a trvanlivější význam.  Zde by to chtělo, abyste nám hodně psal i o Poselstvu krále Jiříka   ...až na konec světa. Kdo to upřesní?  Je to  pojem z Jiříkovy doby, nebo až  Al. Jiráska?

0 0
možnosti
S

snaduzdost

30. 3. 2010 18:06
Re: Fanueli, Františku, Staňku,

Ještě něco: Václav Klaus by to neměl v žádném případě ve svých projevech toho dne opomenout! Toho Jiříka. Ať těm svým kolegům dá i nějakou, vhodně zpracovanou faksimilii textu Jiříkova poselství. Myslím, že Národní knihovna, nebo Hradní? by s tím nemusela, pro ten účel,  dělat žádné drahoty.   

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS