Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nějak jste zaspal dobu .Česká republika se stále více orientuje na technologie, inovace a vysoce odborné služby se rozšiřuje do všech koutů České republiky a stává se stabilním pilířem ekonomiky. Česká republika se stává špičkou v oboru nazvaném podnikové služby. Stáváme se mozkem světového byznysu. Svou velikostí a přínosem obor podnikové služby představuje nový významný pilíř české ekonomiky, který je navíc odolný vůči krizím. Česká republika se stává zemí podnikových služeb, podobně, jako je Švýcarsko zemí hodinek či Německo zemí aut. Výrazný je nejen počet kvalifikovaných míst, které obor nabízí. Mezi podnikové služby patří například datová analýza, digitální transformace obchodních procesů, strategický nákup a celá řada IT aktivit, ať už jde o automatizaci, robotizaci či vývoj a údržbu počítačových systémů a tak dál. Hlavním motorem rozvoje center podnikových služeb jsou moderní technologie, z nichž nejdůležitější je robotická automatizace.

0 0
možnosti

Tak Švýcarsko už na hodinkách nestaví, to by dopadlo nevalně. A když jsme tím mozkem světového byznysu, tak ve stavebnictví a zemědělství to nějak zas tak moc není vidět. Už děda Potůček, pamatujete ho, říkal že na tyto činnosti je dobře vidět zvenku jak to ve skutečnosti je:-)

0 0
možnosti

Ano, životní úroveň teď prudce poletí nahoru, budeme rychle dohánět Německo - bude zrušeno zvýhodněné jízdné, zmenší se valorizace důchodů, stoupne logicky nezaměstnanost, zdraží se všechno jednak v důsledku Green dealu, jednak kvůli zdražování energií, abych nezapomněl, na důchody se mladí budou šetřit sami atd.

2 1
možnosti
Foto

Současné jízdné pro důchodce je nemorální. Vždy pro důchodce, studenty bylo zvýhodněné jízdné a to stačí. Nevím, kde jste slyšel tu hloupost, že nebude valorizace důchodů. Valorizace důchodů je ze zákona a ten zákon připravila ODS v době, kdy byl premiér Klaus. Takže Babiš důchody zvyšoval ne proto, že byl lidumil, ale proto, že to ukládal zákon a zvyšoval se podle toho, jak si země ekonomicky stála. Babiš k tomu ze státního rozpočtu přismrkl pár stovek a celé zvýšení vydával za svoji dobročinnost. To, že se zdražuje má vinu současní vláda. Způsobil jí v tom, jak přidával peníze státním zaměstnancům. Druhý důvod je Green deal, který Babiš podepsal a nevyužil své možnosti jej vetovat. Důchody se mladí budou šetřit, což je velmi správné a i dnes si mladí šetří na dobu, až budou v důchodu

1 0
možnosti

P45e65t88r 46B15u50r79i80a81n

3. 11. 2021 18:50

Už chápu proč jsem byl vyřazen z panelu blogerů. Musel jsem uvolnit místo vyšší kvalitativní úrovni blogerů. Skláním se a přijímám. A administraci gratuluji.

4 0
možnosti
Foto

Ten předchozí autorův článek byl ještě lepší. :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 689
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 956x
Založili jsme s přáteli občanské sdružení s názvem odborové sdružení A.Právo.Na podporu řešení pracovních a mezi lidských vztahů,z pohledu občanských a lidských práv.A to práva vymahatelného.Z pohledu ústavy a zákonů, včetně práva mezinárodního k Bohemia.cz

Seznam rubrik