Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

J77i40r80i 61T71i46c69h57y

25. 2. 2022 16:17

Ta banda nohsledu bolsevicko-nacisticke propagandy radikalni levice zapadu ted po vpadu Ruska na Ukrajinu vystrkuje ruzky. Rozpinavost Ciny jim nevadi - s tou se vesele obchoduje, ani zrudne idee od oslav multikultury pres zeleny deal az k bilemu rasismu. kontinuite pohlavi ... (musim je vsechny vyjmenovavat?), rozklad Evropy islamskymi vetrelci, spoluprace se spojenci jako je islamska diktature v Saudi Arabii, rozvrat temer vsech statu v Africe. Kdo nesouhlasi s jejich nazory, je razne umlcen: je to velezradce, prorusky troll, bolsevik estbak, zlocinec.

2 0
možnosti
Foto

Musime se spojit a ukázat,že novodobá chátrá s námi nebude vorat.

Jediná cesta je cesta pravdy a tím jim zavrem HUBY.

0 0
možnosti
KJ

Tohle (míněno blogy autora) sleduju už nějakou dobu a pořád jsem to nemohl pochopit.

Teď se mi zdá, že by mohlo opravdu jít o nějakou formu terapie. Jelikož jde o lékařskou pomoc, měli by to admini z humanitárních důvodů nechat být, třeba to pomůže i dalším nešťastníkům.

1 2
možnosti
Foto

Vážený pane

Doporučuji Vám aby jste kohokoli o zdravotním stavu i toho vašeho. Možná z Vaši strany může jít o BAJNOU LHAVOST a to je fakt dg.

Prosím nikomu neraďte na to nemáte.

Stanek

0 0
možnosti
Foto

Divím se každému, kdo je ochoten autorovy bludy brát vážně.

A divím se i admininům, že zde ponechávají prostor pro terapeutická cvičení některých jedinců.

2 2
možnosti
Foto

Chovejte se slušně a nahrajte si na Cenzora.

0 0
možnosti
Foto

Zdá se , že kremrole už vylézají z děr. Zřejmě už dostali instrukce. Horší než bolševník ( nebo bolševik ?), nevyhubitelné.

Tož tak , molodci.;-€

2 2
možnosti
Foto

Podobně jako vy se chovali k názorovým odpůrcům komunisté, či nacisté.

0 0
možnosti
MS

Voloďo, jestli odmítáš tuhle demokracii, tak se s Bicerou sbal a odstěhuj se do demokratického Ruska a pomoz mu tam s rozvojem.

Ona Ukrajina má taky právo na svůj rozvoj a hlavně svůj výběr přátel.

A jestli ti tak leží na srdci blokování rozvoje Ruska blokováním obchodu, tak Rusák měl svoje tanky směřovat do Bruselu. Asi máte oba zmatení směru. Kyjev není Brusel.

7 1
možnosti
Foto

Jste stejný jako byli komunističtí sekerníci. Objeví-li se někdo s jiným pohledem na problém, začnete být hrubý a máte sklon k násilí. Zkuste se zamyslet, pokud to zvládnete a dejte mi vědět, s čím z mé poznámky nesouhlasíte. To bych pokládal za projev svobodomyslnosti a moudrosti.

0 0
možnosti
PD

to je ta křsetanská láska, hazet bomby nekomu na hlavu je v pořadku, ale lgbt ohrozuje demokracii. projevil ste se jako obhajce ruského klerofasistického vnímaní světa

4 1
možnosti
Foto

Už tu máte jeden diskuzní příspěvek od těch pomazaných. Jako obvykle vulgární a urážející. Tak vypadá hlas ulice a té nejhorší spodiny, která neví, co je diskuze a základní principy svobody a demokracie. Na ČT 24 byl včera komentář z Ukrajiny a byl velmi objektivní. Až jsem se divil. V rámci svobody postihne asi reportéra osud německého ministra, který si dovolil pohlédnout na rusko-ukrajinské vztahy věcně a reálně. Věcný je i blog po vás a na něj se rovněž snese příval urážek od těch přemoudrých.

3 7
možnosti
Foto

Blbost je věčná a nekonečná.

5 0
možnosti
  • Počet článků 689
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 956x
Založili jsme s přáteli občanské sdružení s názvem odborové sdružení A.Právo.Na podporu řešení pracovních a mezi lidských vztahů,z pohledu občanských a lidských práv.A to práva vymahatelného.Z pohledu ústavy a zákonů, včetně práva mezinárodního k Bohemia.cz

Seznam rubrik