Zlovůle politiků k policii. ,,ANO"2012

Každý!! Komu není jedno kam se ubírá naše slabá demokracie. Tak musí být i zřejmá ta skutečnost, že jsme na kraji občanské války. No nebude to válka s flintičkami na to nejsme hrdinové, ale bude to válka o ,,Moc". To znamená, že dvě silné třídy levice i pravice se do sebe pustí. A po vyhraných volbách se provedou mezi státními úředníky čistky Opět to bude legranda pro prostý lid!!. To platí, jak pro pravici tak i pro levici. Pro náš národ!! A dějiny na to i ukazují!! Je lepší když nám vládne cizák. To pak držíme při sobě. Když je to naopak tak jen meleme drškou o zem.

františek.blog.idnes.cz 29.8.2012

                               

                              Zlovůle a sociální stát.

Každým dnem se naše občanská společnost přesvědčuje, že politika a politici se chovají nějak divně. Chovají se tak, že i rozum zůstává stát. Což dává dostatečný signál tam, kde to umějí léčit např. ,,SANATORIA“

V naši slabé demokracii, když si nějaká politická strana, která je právě u moci. Umane!! A  rozhodne se s  nějakým státním úředníkem zatočit. Tak zatočí a basta- fidli. Demokracie –nedemokracie. Trošku to připomíná rok1945 a následně i rok 1948. Kdyby to byla alespoň výměna ku prospěchu..(což mistrně uměli komunisti) hehehe.  Ale většinou je silný jedinec, který nepodléhá politickým tlakům, nahrazen prostou ovcí, či oslíkem. To znamená v prosté, či sprosté řeči lidu je to na H. Jinak nový policejní orgán nějaká GIBS….. je to zas zkratka. Tak ta dostala jistě nějaké zadání.

 

Jednou se můžeme dočkat i zadání, že je opět pracovní sobota. To že je to nesmysl je zjevné a přitom tak rafinované. Ach jo!!!

 

 Proč tak dlouho trpíme přetvářku a lži politických stran, včetně politiků??? No je to prosté, či opět sprosté…….je to hlavně proto, že si neumíme bouchnout řádně do stolu a opět spoléháme. Tak jako vždy na ty ,,BLANICKÝ RYTÍŘE“. Ten kdo je vymyslel by zasluhoval do huby, protože uděl z národa jen jalovici a nebo ještě lépe řečeno. Prostou, či sprostou ovci.

Stanek František Fanuel

Autor: Frantisek Stanek | středa 29.8.2012 13:42 | karma článku: 15,11 | přečteno: 824x