Sodoma a Gomora v nás... ,,ANO"2012

V dávné historii se udála scéna, kdy dvě města soupeřila o to kde bude více zla, či neřesti! Pak však přišli andělé (poslové) a oznámili totální zánik obou měst. Na otázku, zda by mohla tato města býti zachráněna. Se jim dostalo skrze prostředníka odpovědi. Ano mohla !! Ale tím to skončilo. Obě města byla zničena a jedna lidská bytost byla proměněna v solný sloup. 

Dnes je obdobná situace! A scéna jako vystřižená z nějakého románu nám dává jistotu konce civilizace. Ne nebojte se. Nejde o PROSINEC 2012. Ale jde o dvě politicko ekonomická uskupení.......jde dva systémy které se opírají o demokracii. Jen bych chtěl podotknout, že ,,HITLER" měl taky demokracii a skoro celá tehdejší západní EVROPA 1933-1938. Co je dnes podobné?? A i velmi nápadné??

Je smutnou skutečností!! Že se  opět zapojili síly zla  ,,ISLÁMSKÉHO FAŠISMU" do politického dění na Arabském poloostrově. Dnes tam ty samé síly , jako v roce 1933 rozpoutali teror proti lidu ,,IZRAELE" Dnes je situace trošičku jiná. Je zde jediná vyspělá demokracie, která se může na štěstí opřít o svoji samostatnost....o svůj stát ,,STÁT  IZRAEL".

Je holým faktem, že Ruská federace a Palestinské mírové hnutí, jde cestou k ,,SODOMĚ A GOMOŘE". SSSR A BREŽNĚV blahé paměti zasel mírové hnutí PLASTELINY a vytvořil mezinárodního teroristu J.Arafata. Další pokračování je už známé. Bombové útoky....vraždění civilistů.....vraždění dětí. Kde byla, či je OSN? 

 

Tak to je to známé ,,SOCIALISTICKO-KOMUNISTICKÉ" mírové hnutí pod rouškou OSN. V podání Ruské federace a dnes i HAMASU...FATAHU. Politika OSN je celá prolezlá fašizujícími státy,které se opírají o podporu socialismu a komunismu. Opírají se o ty samé hodnoty, které vyvolali 2. světovou válku. Přitom ve svých vlastních zemích nedodržují univerzální občanská i lidská práva.

,,LIDÉ BDĚTE"

STANEK FRANTISEK FANUEL 

Autor: Frantisek Stanek | úterý 4.12.2012 10:45 | karma článku: 13,25 | přečteno: 976x