Statní otrokářský socialismus a komunismus. ,,ANO" 2012

Marná byla revolta mládeže v roce 1989 proti socialismu a vládě jedné strany.....Marná ztráta lidkých životů Palacha a Zajíce!! A  jiných, kteří položili svůj život na oltář bez komunismu a socialismu. To co dnes předvádějí naše polistopadové vlády, jednoznačně ukazuje na kanibalismus ve vlastních řadách. A protože jim to nestačí tak ještě zotročili celý národ--lid ve vlastní zemi. A tak se opět jen šušká po hospodách, jak je nám těžko!! I  jak ta vláda -----vlády socialismu nám obecnému lidu nepřejí!! A samy si dávají nehorázné brebendy! O kterých se ovčanům jen může zdát. Uffff dobře nám tak!!

Nejhorší otrokář je stát....a ještě hrůznější je stát socialismu a komunismu. Jak  zde u nás. Tak i jinde. Již dlouho mě zajímá otázka, proč náš lid tíhne k socialismu více než jiné národy. Je to dáno tím, že zakladateli státu Masarykovi vedl ruku nějaký socialista asi z Ruské říše.

Musíme si všichni uvědomit, že Masaryk, Lenin, Hitler ale i Stalin byli současníci 1. světové války. Která přepsala mapu EVROPY! Nic meně ještě dokonaleji přepsala mapu EVROPY 2. světová válka! Největší zločinec všech dob Stalin, když dovolíte Hitler mu nesahal ani do pasu. Tak tento zločinec Stalin nechal nainstalovat socialismus ve všech státech kam noha bolševismu vstoupila. Co následovalo ??? Ocelové dráty a vraždy ve jménů socialismu a světlích zítřků!! Jaké byly víme všichni. Fronta na všechno a všechni v KSČ a nebo u STB...řízni a nebo píchni. 

Na jihu našeho státu ale i jinde se mapa červená socialismem a komunismem a my si zase pijem v poklidu to svoje kafííčko, či pívečko! To, že je to o několik desítek ale i stovek procent dražší nás uspokojuje a proto opět volíme ČSSD a KSČ-M. Podívejte se jak stačí málo!! Odpadne ,,M" a je vymalováno. Tak tedy učte se nový.....lépe řečeno staronový pozdrav ,,ČEST PRÁCI"...... A JÁ SE ZAS BUDU UČIT  ,,HAJL STALIN"

STANEK FRANTISEK FANUEL 

Autor: Frantisek Stanek | středa 5.12.2012 11:50 | karma článku: 17,68 | přečteno: 1153x