Divadelní scéna ,,JINONICE"Refektář.,,ANO"2012

Dnešní doba přináší různé zvraty: Někdy přinese i převraty. V roce 1989 se odehrála směšná hra o sametu. Ovšem ten samet s někým ,,ZAMET". Lid již pochopil, že není jiné sesty než opět sednout na lopatu čertovi. Z  řad =  KSČ-M = ČSSD. Tyto rudě uvažující socialistické strany se již vidí ve ,,STRAKOVCE"!!  Velkostrany ,,ZLA" na demagogii se zároveň rozplývají nad prezidentskými kandidáty. Proč??  Pro slepičí kvoč, by řekla starší babka.... já si dovolím jen dodat pro ,,AMNESTII".!!

V neděli jsem zhlédl divadelní představení v Jinonicích a byl jsem mile překvapen zdejší divadelní ochotnickou scénou. Která má řád profesionálního přístupu, jak k nastudování scének tak i vlastním provedením.

Dnešní ubohá a žalostná vláda, která  již po několikáté promrhla důvěru lidu. By si měla pod ústavním zákonem brát příklad, co je to vlastní nasazení pro dobrou věc.

Nemíním jen tak planě kritizovat. V roce 1976 tehdejší ČESKOSLOVENSKO přijalo   Helsinskou úmluvu o občanských i lidských právech. Celý tehdejší východní blok si tak naběhl ke svému konci. V dalších letech byl přijat mezinárodní pakt o občanských i lidských právech, který umožńoval kontrolu v jejich dodržování, či plnění.  Z pohledu mezinárodního práva.

Co se ale v roce 2012 neděje??? Stát ,,ČESKO"  neustále každý den porušuje ústavní pořádek , včetně zákonů.... Narušuje svobodu lidu neustálým krácenímm těchto univerzálních práv (občanských i lidských). Neustále česko-bolševicko  ,,fašistický" stát snižuje životní úroveň lidu. A to i přesto, že lid řádně a včas  platí daně a různé nesmyslné odvody, které zatěžují vnitřní spotřebu jako je ,,DPH" atd..

Co za to!!! Tento bolševický stát dělá??? Nic!! Ale za to plodí jen a jen samé dluhy, které nikdo není schopen splácet. Žádná vláda nebude schopná ty to dluhy splatit. Je jen jediná cesta jak pomoci ubohému a chudému lidu!! Všechny vlády hnát pod ústavním zákonem k přímé odpovědnosti a ne se jen schovávat pod kolektivní odpovědnost. To platí jak pro senát tak i pro parlament.....kde se dějí věci, které jen škodí lidu a státu!! Vyspělá demokracie= ,,NOVÝ SVĚTOVÝ ŘÁD" pod taktovkou nového ústavního zákona naplní vůli lidu a touhu lidu po pravé svobodě a ne po bolševických nesmyslech. Zločinec Bárta z parlamentu ze známe strany WW má jednání s občanskými iniciativami a touží po jejich pomoci.  Jak se dostat k moci. Má ovšem děsnou smůlu, kdo jednou s čerty jednal s anděli ať nepočítá -:)oo

Stanek Frantisek Fanuel

Autor: Frantisek Stanek | pondělí 10.12.2012 13:21 | karma článku: 9,04 | přečteno: 542x
  • Další články autora
  • Počet článků 689
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 956x
Založili jsme s přáteli občanské sdružení s názvem odborové sdružení A.Právo.Na podporu řešení pracovních a mezi lidských vztahů,z pohledu občanských a lidských práv.A to práva vymahatelného.Z pohledu ústavy a zákonů, včetně práva mezinárodního k Bohemia.cz

Seznam rubrik