Zeman ,,MANIPULÁTOR" socialismu. ,,ANO" 2013

V každém případě se nám vrací na Pražský hrad ,,Pravda s láskou".  Havlova v podání knížete pána a jeho rodiny,  Zemanova která je založená na nenávisti k médiim, či historické lži. Což má velkou spojitost k oprášení  reálného socialismu v ČR. Nesmíme si lhát, musíme říkat pravdu. A to soudruh Zeman nedělá. Jeho styl je plný zákeřných výpadů, což jasně doložil při televizním duelu a slabší povahy, včetně redaktorky dostávaly mdloby!! Ta poslední debata, byla tedy ukázková!! Fuj bratře Zemane! Není doba Husitská aby jsme se navzájem upalovali.  Ja vol!   

Benešovy dekrety  1943-1945 jsou genocidní od samého počátku, tak jako naše hospodářská politika státu ke svým občanům. My všichni si musíme uvědomit, co bylo příčinou vzniku těchto zločineckých zákonů po osvobození naši země od hnědého moru. Všem bylo jasné, že nástup rudého moru, který zde měl prakořeny  v socialistické politice SSSR ,,státního terorismu". Někteří si zajisté vzpomenou, jak arciterorista Arafat objížděl RVHP. A všude žebral pro terorismus dolary. Prý, že pro ,,MÍR." On nikdy  stejně  žádný nebyl! Jeho žena měla ráda přepych a on soudruh zase chlapečky ......jo to něco stojí !! 

 

Příčnou a pak důsledkem tzv. Benešových dekretů se mělo stát nastolení socialismu ve střední Evropě. Na tom se dohodl Stalin-Beneš v roce 1943. Beneš po utěku z Československa 1938 nemohl spát a kul pikle jak se zbavit Německé národnostní menšiny, která měla vliv na politické dění v ČESKOSLOVENSKU 1918. Pochopitelně si byl  vědom, že po osvobození by Německé obyvatelstvo nevolilo komunismus ani socialismus. Z toho měl hrůzu  Beneš!!

To co neudělal TGM při vzniku Československa to dokonal Beneš. A celkem úspěšně!! Beneš šel přes mrtvoly, nikdy nemohl zapomenout, jak musel poníženě ujíždět z ČESKOSLOVENSKA. Ve svém konání ale nemusel emigrovat měl stát s lidem v jeho pohnutých dnech.  Měl mu jít příkladem.

Místo toho nařídil likvidaci R.H. To ovšem mělo za následek státní teror proti lidu, ze strany německé brané moci. A výsledek?? Zbytečně vypálené vesnice a zavražděné rodiny, které se dostaly do styku s  odbojem z Anglie!  Ale on a jemu podobní seděli v teple v Londýně a nebo v Moskvě a mlsali teplý chléb se šunkou. Doma lid díky atentátu doslova trpěl strachem, kdo půjde další na popravu.  

Stanek Frantisek Fanuel

Autor: Frantisek Stanek | čtvrtek 24.1.2013 8:40 | karma článku: 12,03 | přečteno: 547x
  • Další články autora
  • Počet článků 689
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 956x
Založili jsme s přáteli občanské sdružení s názvem odborové sdružení A.Právo.Na podporu řešení pracovních a mezi lidských vztahů,z pohledu občanských a lidských práv.A to práva vymahatelného.Z pohledu ústavy a zákonů, včetně práva mezinárodního k Bohemia.cz

Seznam rubrik