Zdravstvujtě socialism !! Čto !!,,ANO" 2013

Socialismus s komunismem za dveřmi a demokracie ,,bum bác" letí do kouta. Od roku 1980 jsem se zaměřil na demontáž socialismu a komunismu. Měl jsem čas a tak na vojně, po přečtení dílka ,,KAPITÁl" jsem došel k závěru, že socialismus a komunismus je opium lidstva, které přináší jen bídu lidu a brání přirozenému vývoji ,,Kapitálu" v duchu Hegela. V žádném případě ne církev, což se nám snažil vnutit reálný socialismus.  Dílko Stát a revoluce od V.I.Lenina mělo na mě kladný vliv nepřipustit v naši zemi rudého bratra. Celou tu to problematiku uspíšilo rozhodnutí o zrušení tankového pluku Čtyři Dvory. To byla poslední kapka.

Jaká je reálná situace!!

Soudruh Zeman představitel sociálního státu a nositel nesmyslných pouček o tvorbě ,,KAPITÁLU" se dostal na hrad za pomoci lidu, který kolaboroval se státní mocí dr. Husáka po roce 1968. Tenhle oportunismus v praxi ukazuje na nesmyslnou lidskou pochodeň pana Palacha 1968 a dalších statečných! Od nás ale i z Polska. Nic to nebylo platné viz rok 2013, kdy zas máme rudé kraje, okresy a na hradě ,,BECHEROVKU" Zemana!! Co by dělal Palach dnes???

Odpovězme si hned!!

Jeho oběť byla zbytečná a marná, tak jako atentát na R.H. Jako lid a národ jsme zklamali i v roce 1989. Po dosazení Havla na Hrad a výměny koryt za beztrestnost se náš stát stal silně závislý na lži a pravdách, v duchu socialismu a komunismu.

Pravda a láska v podání Klause, Havla, Zemana zde nikdy nebyla a nebude. Už od dob husitů se potýkáme s mezinárodním uznáním, jako národ kterému nelze věřit a je spolehlivý. Zároveň je schopen hájit svoji čest bez lži a závisti viz. Bohdalová. Husité se snažili o boží slovo, ale pravdu hlásali mečem a ohněm. Tohle dědictví je v nás. Co bylo klášterů vypáleno a novicek znásilněno a zavražděno. Žádný národ na ty to dějiny by nemohl být pyšný ale v ČR je možné vše. Jako opětovný návrat reálného socialismu viz.sociální stát 2013. Stanek Frantisek Fanuel

Autor: Frantisek Stanek | úterý 29.1.2013 10:41 | karma článku: 15,51 | přečteno: 669x