Socialismus a asociálni politika státu.,,ANO"2013

Náš stát se dostal na pokraj totální krize důvěry ve státní instituce. Státní instituce neplní ze zákona a z pohledu ústavnosti svoje základní funkce. Životní podmínky pracujících a důchodců, včetně zdravotně postižených jsou na hranici udržitelnosti sociálního klidu. Je jasné, že některé skupinky různých iniciativ jsou připraveny hlasitě říct: ,,Dost bylo socialismu a komunismu".  Ano, v našem státě nedošlo k vyrovnání se s minulostí, nedošlo k nápravě křivd mezi komunistickou diktaturou a mezi lidem. Lid našeho státu je odsouzen protilidovou politikou všech polistopadových vlád od roku 1989 trpět nomenklaturní kádry ČSSD a  KSČ..(M) ve státním aparátu. Tento státní byrokraticko-korupční model řízení státu se dostává do velkého rozporu s univerzálními, občanskými, lidskými, dětskými a politickými právy. Koordinační centrum odporu řeklo dost bylo zločineckého socialismu a komunismu. Na odpor máme dle  ústavy právo, včetně upozorňovat  ústavní orgány na neplnění a nedodržování základních práv a svobod, které na základě mezinárodního práva jsou státy, dle opčního protokolu povinni plnit a dodržovat.

Dnešní moci páni se obklopily aurou prezidenta notoricky závislého Zemana. Jako by nestačilo že už jednou jsme  měli ss. Gottvalda.

Nikomu to moc nevadí !! Ovce je taky tvor: (B)

Zeman nemá vůbec na hradě co dělat má objímat stromy a prosit za odpuštění. Jeho asociální politika chudého státu je nemorální. I demokracie může zavolit tak, že na západě rozum zůstává stát a na východě zas žádný nemají. Kreml a nebo Berlín ?? Je jasné, že naši politici to hrnou od roku 1989 jinou cestou na Kreml. Než to vyžadují zájmy lidu. Náš lid je neustále manipulován ideologi politických stran a média jim v tom hloupě přizvukují. Reálné odpovědi se od současných politiků lid marně dozví. Jen samé vymlouvání a faleš. Naši reportéři a redaktoři ss Moravec v čele a pak ty další  nás do nekonečna přesvědčují, že jen ty jejich otázky jsou LIKE. Ne nejsou jsou jen odrazem nesmyslné domácí politiky založené na mafii a byrokracii.

Na první pohled to tak nevypadá, ale politika ss. Klause a jiných oportunistů je usvědčila. Už ta nesmyslná  doba trvání výkonů jejich fukcí.

Rekapitulace ne kapitulace :))oo

Co zbylo z doby Husáka??? ČEST PRÁCI!

Co zbylo z doby Havla ,,Lež a nenávist zvítězí"!!

Co zbylo z doby Klause ?? Ukradni co můžeš !!

Co zbyde z doby Zemana?? Směr východ ,,ČTO."

Stanek Frantisek Fanuel

 

Autor: Frantisek Stanek | úterý 19.3.2013 9:40 | karma článku: 9,29 | přečteno: 472x
  • Další články autora
  • Počet článků 689
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 956x
Založili jsme s přáteli občanské sdružení s názvem odborové sdružení A.Právo.Na podporu řešení pracovních a mezi lidských vztahů,z pohledu občanských a lidských práv.A to práva vymahatelného.Z pohledu ústavy a zákonů, včetně práva mezinárodního k Bohemia.cz

Seznam rubrik