Policie koná dle zákona a ústavy ,,bez privatizace" moci. ANO 2013

Je vtipné, jak se někteří demokraté strachují zda policie nekoná, či nevykonává státní moc na úkor politiků. Policie a státní represivní složky slouží v demokracii k nastolení práva a zajištění základní spravedlnosti. Nezávislost soudů a státních zástupců je nedílnou součásti státní moci. Buď máme stát, kde platí právo a spravedlnost na každého, včetně politiků a politických stran i politických hnutí. A nebo máme stát, kde právo a spravedlnost platí jen pro někoho. Když politici a politické strany, či  hnutí kšeftují a privatizují státní moc, tak policie i ústavní soud musí konat. Kdyby policie nekonala tak ze zákona se jedná o trestní čin.

Státní moc je nedílnou součástí byznysu politických stran, politických hnutí. Tu ohnou zákon do leva, tu ohnou zákon do prava. Podle pravidla dnes já...zítra ty mě. Moc ve státě nemá jen  politická strana, či politické hnutí ale i lid.

Ale lid je neustále politiky atakován k plnění daňových poviností a politik jim neustále bez kontroly podepisuje při volbách bianko šek. A končí to celkovou státní exekucí. Policie nastoupila správnou cestu vyčistit stát od mafiánských praktik politických stran a hnutí.

Koryta za beztrestnost v očišťovacím procesu možná skončí v propadlišti dějin. Stát tak dostane novou šanci postupovat k lidu komfortně s morálkou a ústavou založenou na univerzálních občanských i lidských právech, včetně práv dítěte a politických stran. Potřebujeme stát bohatý založený na systému, kde lid je tvůrcem politické moci a ne jen otrokem sociálního státu.

Stanek Frantisek Fanuel 

Autor: Frantisek Stanek | středa 19.6.2013 13:53 | karma článku: 17,57 | přečteno: 581x